31 December 2011

Biscottini ai Tre Formaggi Francesi e Pistacchio (Three French Cheeses Shortbread with Pistachios)




Ingredienti:
120 gr Formaggio Francesi
           Sainte Maure
           Munster Petit
           Cendré di Olivet
100 gr burro
1/2 cup di farina
1/4 cup maizena
1 manciata di pistacchi schiacciati

Far sciuogliere il burro con i formaggi, quindi aggiungere le farine.
Formare una pasta e lasciare riposare in frigo per 30 minuti.
Formare dei biscottini e infornare a 150°C per 10 minuti


English Version
Ingredients:

120 gr Formaggio Francesi
           Sainte Maure
           Munster Petit
           Cendré di Olivet
100 gr butter
1/2 cup of  flour
1/4 cup cornstarch
some choppes pistachios

Mix cheeses and butter than add flours.
Make a dough let it in fridge for 30 minutes.
Shaper the cookies as you like and bake at 150°C for 10 minutes

14 comments:

  1. Ti auguro un anno buonissimo e pieno di soddisfazioni!! Carmen

    ReplyDelete
  2. Just mouthwatering...looks so easy to prepare & delicious!

    ReplyDelete
  3. happy new year delicious looking biscotti to snack

    ReplyDelete
  4. AUGURI ANCHE SE IN RITARDO ... HO CONDIVISO LA TUA RICETTA ANCHE SU GOOGLE TANTO MI PIACE BACIO SIMMY

    ReplyDelete
  5. The perfect recipe for this time of year - as always I over bought at the cheese mongers!! These will be delicious.

    Wishing you a happy 2012

    ReplyDelete
  6. Oo, your savory shortbread sounds delicious!

    ReplyDelete
  7. Deliziosi! Buon Anno, un abbraccio SILVIA

    ReplyDelete
  8. Ciao Manu!
    Buon Anno!
    non conosco nemmeno uno dei tre formaggi che hai elencato, ma dall'aspetto dei biscottini sembrano ottimi e saporiti!
    bella idea!!
    ciao a presto!
    Tania

    ReplyDelete
  9. Wow, these cookies sound really delicious! I'd love to try some :)

    ReplyDelete
  10. Grazie a tutte per il vostri sempre graditi commenti e per gli auguri.

    Thanks to you all for the appreciated comments!!

    ReplyDelete

Thanks for your comments