03 March 2012

Una Crostata per la Primavera (A Strawberries Tart for Spring)

Ingredienti:
Pasta brisee
250 gr mascarpone
1 cucchiaio di marmellata di Fragole
100 gr cioccolato bianco
Fragole

Far cuocere la pasta brisee vuota.
Sciogliere il cioccolato bianco e spennallarlo sulla torta. Lasciare raffreddare
A parte mescolare il mascarpone con la marlellata.
Versare la crema sulla torta e decorare con le fragole.
Spnnellare con gelatina.

English Version
Ingredients:
Shortcrust pastry
250 gr mascarpone
1 Tbs strawberry jam
100 gr white chocolate
Strawberries

Bake the pastry to make a shell .
Melt the chocolate and brush the shell; put it into the fridge and wait some minutes till the chocolate is cold than do it again till chocolate is over.
Meanwhile mix mascarpone with jam and pour the cream into the shell.
Decorate with strawberries and some jelly to make them bright

6 comments:

  1. This is just so beautiful - it makes me feel that sunny days are on their way! x

    ReplyDelete
  2. Wow. So beautiful!! I love the way this makes me feel!

    ReplyDelete
  3. Oh le fragole, quanto mi sono mancate!! Quelle forchette sono favolose :)

    ReplyDelete
  4. I love strawberry tarts, and your decorated forks are adorable!

    ReplyDelete
  5. Ohhh yum! This looks and sounds delicious. Another one to pin for future use. Thanks for posting so many inspirational recipes!

    ReplyDelete
  6. Ciao cara, ma è stupenda questa crostata, e chissà quant'è buona!!! Se vuoi passa da me per partecipare al mio primo contest, tutto dedicato alle fragole, ti lascio il link e ti aspetto!!!
    http://blog.giallozafferano.it/isamario/il-mio-primo-contest-la-fragola-vien-mangiando/

    ReplyDelete

Thanks for your comments