28 May 2012

Crema di Asparagi (Asparagus Cream)



Ingredienti:
Asparagi un mazzetto
4 tazze di brodo
2 cucchiai di farina
un cucchiaio di burro

Mettere il brodo, il burro e la farina in un pentolino e riscaldare mescolando.
Contemporaneamente cuocere gli asparagi e frullare i gambi.
Unire il composto di verdura alla crema bianca.
Salare e pepare a piacimento

English Version
Ingredients:
Asparagus  20 units
4 cups vegetable stock
2 Tbsp flour
1 Tbsp butter

In a soucepan cook stock, butter and flour. Keep on stirring.
In the meantime cook asparagus in a pan with some water.
When asapragus are ready cut our the asparagus heads and mix the remaining parts.
Pour this purea into the white cream.
Add salt and pepper.
Serve warm


6 comments:

  1. Dev'essere buonissima!! Anch'io ho pubblicato una ricettina con gli asparagi, troppo buoni!!!
    Franci

    ReplyDelete
  2. Una crema di asparagi ?! Non ci avevo mai pensato ma deve essere buonissima e con due crostini e' fatta :-) baci

    ReplyDelete
  3. particolarissimo il tuo blog! mi aggiungo con piacere!

    ReplyDelete
  4. looks sooo good..love it..:)
    Tasty Appetite

    ReplyDelete
  5. What a perfect spring soup...yours looks creamy and delicious :)

    ReplyDelete
  6. looks soooo... lovely :)))

    ReplyDelete

Thanks for your comments