23 October 2012

Cestini di Pomodorini (Nests with Cherry Tomatoes)


Ingredienti:
Pasta frolla con farina Il Molino
Philadelphia
Pomodorini

Con delle formine di biscotto ottenere dei tondi di pasta frolla.
Utilizzare lo stampo dei muffin e ricavare dei cestini.
Cuocerli a 160°C per 20 minuti.
Tagliare i pomodorini a metà e cuocerli in padella con un po' di olio e sale.
Condire il philadelohia con olio, sale e limone.
Assemblare il tutto.



English Version
Ingredents:

Shortcrust Pastry
Philadelphia Cheese
Cherry Tomatoes

Using a cookie cutter make some pastry rounds.
Using a muffin tin make some nests with the rounds
Bake at 160°C for 20 minutes
Cut the tomatoes in haf and cook in a pan with some oil and salt.
Beat the cheese with some oil, salt and lemon until creamy
Assemble all the ingredients.

7 comments:

  1. ma che carini che sono...ottima idea per un gustoso aperitivo!
    baci

    ReplyDelete
  2. These little tarts look delicious. You always think of the best things.

    ReplyDelete
  3. deliziosi anche per il formato finger food, un abbraccio SILVIA

    ReplyDelete
  4. ciao Manu, Eleganza e semplicità insieme :)

    ReplyDelete
  5. Dear Manu, I love how simple and easy this is to prepare, but how delicious it must be. Perfect for parties. Blessings my dear, your friend, Catherine xo

    ReplyDelete
  6. Beautiful, delicious tarts made with simple ingredients! Well done.

    ReplyDelete

Thanks for your comments