26 October 2012

Crackers




Ingredienti:
1 cup farina 00
3/4 cup farina integrale
1/2 cucchiaino sale
3 cucchiai di olio
1/2 cup acqua
10 pomodori secchi Viander

Unire le farine, il sale, l'olio, l'acqua e i pomodori frullati.
Stendere l'impasto alto 3 mm e cuocere a 180°C per 20 minuti o fin quando i crackers diventano croccanti.


English Version
Ingredients:
1  cup flour
3/4 wholewheat flour
1/2 tsp salt
3 Tbsp oil
1/2 cup wather
10 dried tomatoes

Mix the flours together, add salt, oil, wather and cut tomatoes.
Roll the dough (H 3mm) and bake at 180°C for 20 minutes or till crackers become crispy.

9 comments:

  1. Ma che belli questi crackers! :D Dovrei provare a farli, non mi ci sono ma cimentata e.. vedere la tua foto mi invoglia parecchio :) Complimenti cara! Un abbraccio grande!

    ReplyDelete
  2. ¡Qué bella propuesta me encanta ! abrazos y abrazos.

    ReplyDelete
  3. oh i've wanted to make crackers for ages... great looking recipe, thank you x

    ReplyDelete
  4. scrocchierelli!
    che bontà!
    bacio

    ReplyDelete
  5. They look truly wonderful!

    ReplyDelete
  6. Oh Manu, I love your crackers, will pin it to try soon! Thanks for sharing!

    ReplyDelete
  7. Yummy che buoni! è sempre un piacere passare da queste parti! Non mi perdo mai una tua ricetta tesoro!
    Un abbraccio e buon we
    Noemi

    ReplyDelete

Thanks for your comments