21 October 2012

Patate e Porri (Potatoes and Leeks)


Ingredienti:
patate bollite tagliate
porri
besciamella
formaggio

Unire gli ingredienti e cuocere in forno per 30 minuti a 160°C

English Version
Ingredienti:
boiled potatoes
leeks
bechamel
cheese

Mix all the ingredients and bake at 160°C for 30 minutes

5 comments:

  1. This look yummy I love potatos!

    ReplyDelete
  2. Muy buena receta, tiene que estar muy rica la mezcla de patatas, puerros y bechamel. Yo hice hace poco unas croquetas con los mismos ingredientes:

    http://lacocinadeoliva.blogspot.com.es/2012/10/croquetas-de-puerros.html

    seguro que te gustan, Besos!!

    ReplyDelete
  3. This looks beautiful and delicious!

    ReplyDelete
  4. ottimo piattino autunnale...molto accogliente!
    bravissima!
    felice settimana!

    ReplyDelete

Thanks for your comments