28 May 2014

Torta di Pesche (Peach Cake)



Ingredienti:
250 gr zucchero
125 ml yogurt bianco
30 gr burro
130 ml latte
330 farina
1 bustina di lievito
3 uova
2 pesche + 1

In una ciotola lavorare lo yogurt, il burro e lo zucchero.
Aggiungere le uova una alla volta e il latte.
A poco a poco aggiungere la farina con il lievito e mescolare evitando di fare grumi.
Per ultimo unire i pezzettini di due pesche
Versare l'impasto nella tortiera, ricoprire la superficie con le fette di pesca.
Cuocere a 170°C per 50 minuti



English Version
Ingredients:
250 gr zucchero
125 ml plain yogurt
30 gr butter
130 ml milk
330 gr flour
1 1/2 tsp baking powder
3 eggs
2 peaches + 1

In a medium bowl beat together yogurt, butter and sugar.
Add eggs one at a time, whisk and add milk.
Pour the flour (and baking powder) into the eggs mixture, keep on stiring to avoid lumps.
Cut two peaches into pieces and add.
Pour the mixture into a cake pan, cover the surface with the slices of the remaining peach and bake at 170°C for 50 minutes


7 comments:

  1. I love peaches cara and this look delicious Manu!

    ReplyDelete
  2. Impresionante, me ha encantado, distinta y llena de sabor y color.
    Besazos.

    ReplyDelete
  3. Oh wow! this cake of yours looks so yummy! I wish I could have a piece with my coffee now...it's morning here:D

    ReplyDelete
  4. Che bonta!Da leccare i baffi!

    ReplyDelete
  5. Mi querida amiga, te ha quedado una tarta preciosa, y seguro que con un sabor mas que rico, solo ver las foto dice como esta. Mil besicos cielo

    ReplyDelete
  6. Ottima! devo metterla nella wish list per l'estate che è qui.
    Sorrisi per te :-D

    ReplyDelete

Thanks for your comments