26 December 2014

Caramel and Marshmallows Cupcakes


Ingredienti:
3 uova
175 gr zucchero
175 gr burro
1 tsp estratto di vaniglia
115 gr farina
1 cucchiaio di lievito
30 gr cacao

Per il topping:
Caramello e marshmallows

In un processore mescolare le uova, lo zucchero, il burro e la vaniglia fino ad ottenere un composto cremoso.
Aggiungere la farina, il lievito e il cacao.
Mescolare e mettere il composto nei pirottini.
Cuocere a 170° C per 20 minuti


English Version
Ingredients:
3 eggs
175 gr sugar
175 gr butter at room temperature
1 tsp anilla extract
115 gr flour
1 tsp baking powder
30 gr cocoa.

For the topping:
Caramel and marshmallow

Put sugar, eggs, vanilla and butter into processor and blitz together till it becomes creamy.
Sieve flour, baking powder and cocoa together into a separate bowl.
Add to the eggs mixture and fold with a spatula.
Spoon the mixture into the cupcakes cases and bake at 170°C for 20 minutes 

4 comments:

  1. Tanti auguri di Buone Feste!
    Ficoeuva

    ReplyDelete
  2. Mmmm! These look very delicious and sweet! I hope you had a lovely Christmas and Happy New Year! xo Karen

    ReplyDelete
  3. Deliziosi! Ottimo aspetto, complimenti!!!
    Un abbraccio grande, tanti Auguri e Buone Feste!

    ReplyDelete

Thanks for your comments