26 January 2015

Pizza con Pepita


Ingredienti:
Pasta per la pizza
Pomodoro
Salame
Cipolla
Olive
Piastra Pepita

Preparare la pasta come da ricetta e condirla a piacere.
Scaldare la piastra Pepita in forno per 40 quindi cuocerci la pizza a 200 °C per 20 minuti

English Version
Ingrediets:
Pizza dough
Tomatoes
Salami
Onion
Olives
Olive Oil
Fireclay plate Pepita

Make the dough accordin to the recipe and using the ingredients you like most.
Preheat the oven  and the plate at 200°C for 40 minutes then put the pizza on the Pepita plate and bake for 20 minutes.

6 comments:

  1. già alla pizza io non so resistere poi con il salame è proprio sfiziosa!! Un abbraccio SILVIA

    ReplyDelete
  2. Adoro la pizza.... che spettacolo!!!!!

    ReplyDelete
  3. Menuda pizza querida amiga, de esas que no te cansas de comer. me ha encantado. Mil besicos cielo

    ReplyDelete
  4. That looks delicious! I do love pizza!

    ReplyDelete
  5. Allora questa Pepita è da priovare e magari proprio con questa succulenta pizza...Grazie del consiglio cara e un bacione!

    ReplyDelete
  6. Good post dear! I love your blog <3
    I am following now and you can also follow me please :)))
    Kisses...
    http://tasarimkaravani.blogspot.com.tr/

    ReplyDelete

Thanks for your comments