12 July 2016

Avocado






Ingrdienti:
Acocado
Pomodorini
Lime
Basilico
Olio Extra Vergine
Sale, Pepe

Ingredients:
Avocado
Cherry Tomatoes
Lime
Basil
Extra vergin olive oil

35 comments:

  1. Hi Manu... saw this posted on Instagram, too. Looks so fresh!

    Suza = Suzanne Vanstone

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suzanne, thanks for visiting and commenting.
      You're welcome here.
      Love

      Delete
  2. Oh, so pretty and looks so delicious! xx K

    ReplyDelete
  3. Love these beautiful avocado :) So simple and yet so good!

    ReplyDelete
  4. Una bella idea fresca e sfiziosa, l'ideale da fare con questo caldo atroce. Una buona giornata e a presto, baci Fabiola

    ReplyDelete
  5. Cara Manu, mamma mia, come si presenta, i colori quasi abbagliano, io penso che deve essere veramente squisito!!! io sento già l'acquolina in bocca!
    Ciao e buona giornata cara amica, con un abbraccio e un sorriso:)
    Tomaso

    ReplyDelete
  6. l'aspetto è assolutamente invitante e sul gusto non ho dubbi, bravissima, un bacione!

    ReplyDelete
  7. BELLA IDEA SANA,, FRESCA ED INVITANTE. BACI SABRY

    ReplyDelete
  8. This be be perfect for lunch today ♥

    summerdaisy.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. Summer, thanks for stopping by!
      I've just seen your blog, so cute but I can't leave any comments...don't know why.
      LOVE

      Delete
  9. I'm having some avocado tomorrow for my breakfast. Yummy yummy! :)

    ReplyDelete
  10. OMYGOSH, Manu, this looks and sounds sooo amazing..going to the groc store in the morning and I'll buy all this so we can enjoy it on a hot day...thanks so much for coming by and for this recipe...

    ReplyDelete
  11. This looks delicious! And the colors are so pretty!

    ReplyDelete
  12. I love, love avocados and this would make a wonderful lunch filled with tomatoes and basil! SO tasty!

    ReplyDelete
  13. Amo gli avocado, poi così semplici ancor di più!

    ReplyDelete
  14. Che bella idea, semplice e fresca

    ReplyDelete
  15. Semplicità, bellezza e bontà vanno insieme in questo piatto. complimenti !

    ReplyDelete
  16. Love avocados and this will make a perfect lunch! Thanks for sharing! Pam @ Everyday Living

    ReplyDelete
  17. We have avocados several times a week, they are one of my favorites!
    Love this, pinning and a big thank you too!
    Jemma

    ReplyDelete
  18. mangiato da solo sa di poco ma condito così penso sia delizioso !

    ReplyDelete
  19. Very lovely! This is such an amazing post!

    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM
    INSTAGRAM @BEAUTYEDITER

    ReplyDelete
  20. Manu, that is simply summer on a plate! I would love to have that for lunch with nothing more than a hunk of good bread.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jean thanks for stopping by.
      You're welcome here.
      Love

      Delete
  21. I love avocados and eat them almost daily. My favorite addition, cherry tomatoes! Beautiful photo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Carol,
      I think tomatoes and avocado is a perfect combo!
      Thanks for stopping by.
      You're welcome here.
      Love

      Delete
  22. Manu I love avocado and eat it often especially in the summer. This recipe sounds delicious and easy to prepare!

    ReplyDelete
  23. Con questo caldo, il tuo fresco e sfizioso modo di presentare l'avocado è molto invitante!!!
    Baci

    ReplyDelete
  24. Oh yes, we love avocados so much! They are good for you too so I don't feel too guilty. Your recipe looks amazing with the color.

    Thank you so much for joining Thoughts of Home on Thursday. Pinning. ;)

    ReplyDelete
  25. Perfectly simple, delightful and delicious!

    ReplyDelete
  26. Ho scoperto da poco tutte le proprietà di questo frutto ed ora lo compero molto più spesso!!!
    Bella idea e buon week end

    ReplyDelete
  27. Mi hai risolto il dilemma di cosa portare a una cena vegana e gluten free! Grazie!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serena, se non lo mangi subito appena tagliato, cospargi le due superfici con il lime/limonee coprile con la pellicola in quanto tendono ad ossidarsi e diventare nere.
      Un abbraccio

      Delete
  28. Carissima...lo sai..io lo amo in tutte le salse! Così non l'ho mai provato e non vedo l'ora di farlo! Un bacione graaaandissimo! :-)
    unospicchiodimelone!

    ReplyDelete

Thanks for your comments

Carta dei Diritti dei Bambini e degli Adolescenti in Ospedale

Carta dei Diritti dei Bambini e degli Adolescenti in Ospedale
Io sostengo ABIO, Associazione per il Bambino in Ospedale che dal 1978 è accanto ai bambini e agli adolescenti in ospedale. Il loro obiettivo è portare il sorriso di un volontario ABIO accanto a tutti i bambini in ospedale e far sì che l’ospedale diventi sempre più un luogo a misura di bambino.Scopri di più qui: www.abio.org o cliccando sul banner. Grazie

LIONSHOME