19 August 2016

La Cocina Espanola

Per sapere del Mio Cammino di Santiago, delle mie tappe e di quello che ho visto puoi leggere la mia pagina  El Camino de Santiago Agosto 2016


Polpo a la Gallega

Pimiento de Padeon



Tortilla - Patatas Brava - Salmorejo - Queso


Croquetas

Jamon Iberico y Chorizo

Verduras y Frutas


Pastel de Nata


Sharing with


22 comments:

  1. I love seeing the vivid color of the fruits and vegetables! Did you try the octopus? Not sure that I could do that but my husband would. :)

    So happy that you shared this at Thoughts of Home.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh no Stacey, I'm ichthyphobia (the fear of fish) so I don't eat any kind of being living in the water.
      Luckily, mollusks, octopus and other big fish such as whales and sharks are not a problem for me (at the sight) but in any I can't eat them.
      Octopus is very popular in the Mediterranean sea and in the Atlantic coasts.
      Love

      Delete
  2. Che foto meravigliose, i colori parlano e i sapori si sentono attraverso l'immagine! Complimenti! E ben tornata!! 😍😘

    ReplyDelete
  3. Che bello questo post!!!! Coloratissimo ed allegro rende molto bene l'idea della bontà dei piatti!!!Bravissima anche per la presentazione

    ReplyDelete
  4. Wow ...everything looks beautiful!

    ReplyDelete
  5. The purple cauliflowers are amazing.
    Amalia
    xo

    ReplyDelete
  6. Bentornata Manu e grazie x la carrellata di golosità..a quest'ora stimola anche una certa fame :-P
    A presto e buona serata <3

    ReplyDelete
  7. UUUUUAAAAAUUUU e tu rientri così? .... BRAVA!

    ReplyDelete
  8. The croquetas do look yummy ♥

    summerdaisycottage.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Those "Pimiento da Padeon" looks so tasty! I saw those green peppers today at the store, but I have no idea how to prepare them?!
    Would that be one of your future recipes here maybe? :)
    Have a lovely week, Manu!

    ReplyDelete
  10. la cucina spagnola è molto saporita, belle foto !

    ReplyDelete
  11. Bentornata! Certo che gli spagnoli si trattano proprio bene a tavola!

    ReplyDelete
  12. Bentornata e che esperienza indimenticabile deve essere stato il lungo cammino per arrivare a Santiago!!!
    Post bellissimo così ricco di colori e emozioni!!!
    Baci

    ReplyDelete
  13. Mamma mia manu, che ritorno alla grande!!! Quanti piatti sfiziosi e invitanti, un post bellissimo, grazie!!!

    ReplyDelete
  14. Mmmm, pulpo a feira, salmorejo, tortilla española pimientos de Padrón (Ya sabes lo que dicen, Los pimientos de Padrón unos pican y otros non), jamoncito...!!!, como te has cuidado. Yo he hecho también el Camino de Roncesvalles a Santiago y de Oporto a Santiago, fabuloso, pero has sido muy valiente de hacerlo en el mes de agosto, con tanto calor. Nos has dejado unas fotos preciosas.

    Si clicas en el lateral de mi blog veras Santiago nuestro Camino, es el blog qen el que cuento todas nuestras experiencias.. Baci

    ReplyDelete
  15. Such beautiful food photos! I should be heading to bed, but now I'm hungry :) Hope your week is off to a wonderful start, Manu!!!

    ReplyDelete
  16. I love everything you put in this gallery Manu! I don't know which one to choose!

    ReplyDelete
  17. Deve essere stata un' esperienza straordinaria, da vivere almeno una volta nella vita. Le foto dei piatti sono stupende e hanno dei colori bellissimi. Bentornata e a presto.

    ReplyDelete
  18. Wow, everything is so beautiful and colorful. There is so much to love here. I think our new recipes generator would be perfect for your recipes.
    I recently wrote a post about it on my blog. I hope you share this at DI&DI.

    ReplyDelete
  19. sono stata in Spagna l'anno scorso e ho adorato le patatas bravas! Per non parlare della paella de marisco!!

    ReplyDelete
  20. Ciao Manu che piacere risentirti questo potpourri di foto è davvero allegro è fantastico
    Un bacio

    ReplyDelete
  21. Che meraviglia queste foto Manu....bellissime e particolari! un abbraccio!

    ReplyDelete

Thanks for your comments