06 July 2018

Melanzane Perline {Japanese Eggplant}


Ingredienti:
melanzane perline
pomodorini
olio
sale

In una padelle mettere un po' di olio, quindi aggiungere i pomodorini e le melanzane tagliate a tocchetti.
Salare e cuocere per 10/15 minuti.


English Version
Ingredients:
Japanese Eggplant
cherry tomatoes
oil
salt

In a pan over medium heat add the oil, the eggplant (cut into 5 cm lengths) and the tomatoes.
Add salt.
Stir-fry for 10/15 minutes.






5 comments:

  1. Sai che non le conoscevo? Carinissime

    ReplyDelete
  2. Beautiful! There's a white variety, which tastes fantastic too. Have a great weekend, Manu.

    ReplyDelete
  3. Cara Manu, melanzane strane, ma sempre buonissime.
    Ciao e buona giornata con un forte abbraccio e un sorriso:-)
    Tomaso

    ReplyDelete
  4. non le ho mai viste, le cerco !

    ReplyDelete
  5. Le conoscevo ma qui da me purtroppo non arrivano. Ottima la tua ricetta! Un bacio

    ReplyDelete

Thanks for your comments