06 July 2018

Melanzane Perline {Japanese Eggplant}


Ingredienti:
melanzane perline
pomodorini
olio
sale

In una padelle mettere un po' di olio, quindi aggiungere i pomodorini e le melanzane tagliate a tocchetti.
Salare e cuocere per 10/15 minuti.


English Version
Ingredients:
Japanese Eggplant
cherry tomatoes
oil
salt

In a pan over medium heat add the oil, the eggplant (cut into 5 cm lengths) and the tomatoes.
Add salt.
Stir-fry for 10/15 minutes.






7 comments:

  1. Sai che non le conoscevo? Carinissime

    ReplyDelete
  2. Beautiful! There's a white variety, which tastes fantastic too. Have a great weekend, Manu.

    ReplyDelete
  3. Cara Manu, melanzane strane, ma sempre buonissime.
    Ciao e buona giornata con un forte abbraccio e un sorriso:-)
    Tomaso

    ReplyDelete
  4. non le ho mai viste, le cerco !

    ReplyDelete
  5. Le conoscevo ma qui da me purtroppo non arrivano. Ottima la tua ricetta! Un bacio

    ReplyDelete
  6. Ma lo sai Manu che non le ho mai viste prima? Fanno sorridere e credo siano proprio buone!

    ReplyDelete
  7. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
    I love your page on your post.. That is so pretty..
    หนังออนไลน์

    ReplyDelete

Thanks for your comments