26 January 2015
Pizza con Pepita
Ingredienti:
Pasta per la pizza
Pomodoro
Salame
Cipolla
Olive
Piastra Pepita
Preparare la pasta come da ricetta e condirla a piacere.
Scaldare la piastra Pepita in forno per 40 quindi cuocerci la pizza a 200 °C per 20 minuti
English Version
Ingrediets:
Pizza dough
Tomatoes
Salami
Onion
Olives
Olive Oil
Fireclay plate Pepita
Make the dough accordin to the recipe and using the ingredients you like most.
Preheat the oven and the plate at 200°C for 40 minutes then put the pizza on the Pepita plate and bake for 20 minutes.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
già alla pizza io non so resistere poi con il salame è proprio sfiziosa!! Un abbraccio SILVIA
ReplyDeleteAdoro la pizza.... che spettacolo!!!!!
ReplyDeleteMenuda pizza querida amiga, de esas que no te cansas de comer. me ha encantado. Mil besicos cielo
ReplyDeleteThat looks delicious! I do love pizza!
ReplyDeleteAllora questa Pepita è da priovare e magari proprio con questa succulenta pizza...Grazie del consiglio cara e un bacione!
ReplyDeleteGood post dear! I love your blog <3
ReplyDeleteI am following now and you can also follow me please :)))
Kisses...
http://tasarimkaravani.blogspot.com.tr/